Site Overlay

Palvelumme

Cape Economyssa tarjoamme palveluitamme niin pienille kuin isoillekin yrityksille. Tarjoamme palvelupaketteja kiinteään hintaan. Jos palvelujen tarve on suurempi, räätälöimme yksilöllisen palvelupaketin. 

Autamme ja neuvomme yrittäjyyden eri vaiheissa. Onko aika investoida vai pitäisikö odottaa? Tarvitseeko yrityksen luottoa kasvattaa vai voiko maksuvalmiutta parantaa muulla tavalla? Miten voitte kasvattaa voittoa? Onko yrityksen hinnoittelu oikealla tasolla? Näissä kysymyksissä autamme sinua. Kokoamme raportteja, jotka auttavat teitä tekemään parempia ja hyvin suunniteltuja päätöksiä juuri teidän yritystoimintanne tarpeen mukaan.

Taloushallintopalvelut

Hoidamme kirjanpitonne ja varmistamme, että saatte ajantasaista tietoa yrityksenne taloudesta. Huolimatta siitä, aiotteko perustaa uuden yrityksen tai tytäryhtiön konserniraportoinnilla, on meillä palvelupaketti, joka sopii juuri teille. Teidän taloushallinnostanne vastaa yksi meidän taloushallinnon asiantuntijoistamme.

Ennakoiva talousneuvonta

Oikeiden tietojen saatavuus on ratkaiseva tekijä menestyksen kasvussa. Meillä on osaamista mm. liiketoiminnan kehityksestä, budjetoinnista ja verokysymyksistä. Työskentelemme ennakoivasti, jotta voitte saavuttaa tavoitteenne.

Palkkahallinto

Hoidamme yrityksenne palkkahallinnon ja varmistamme, että se on sovellettavien työehtosopimusten ja voimassa olevan lainsäädännön mukainen. Teidän palkkahallinnostanne vastaa yksi meidän palkkahallintomme asiantuntijoista.

Henkilöstöjohtaminen

Yrityksen henkilöstöön liittyy monia kysymyksiä ja tilanteita. Palkkahallinnon asiantuntijamme auttavat teitä henkilöstöhallinnon eri vaiheissa.

Netvisor tarjouslaskin

Tarkista mikä Netvisor-paketti sopisi juuri sinun yrityksellesi: https://hinta.netvisor.fi/

Copyright © 2023 Cape Economy. All Rights Reserved.