Site Overlay

Töihin meille

Haemme taloushallinnon- ja palkanlaskennan konsultteja koko- ja osa-aikaisiin työsuhteisiin.

Työskentelemme monipuolissa taloushallinnon ja palkanlaskennan tehtävissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja sitoudumme tarjoamaan yksilöllistä palvelua. Kehitämme jatkuvasti työmenetelmiämme ja odotamme sinulta aktiivisuutta sekä positiivista asennetta kehitykselle. Arvostamme sitoutumista ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Työ on itsenäistä, mutta kannustavassa ja tukevassa työyhteisössä.

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista sähköistä taloushallintoa sekä liiketoiminnan kehitystä, tavoitteenamme on tuottaa älykkäitä ja tehokkaita palveluja. Työskentelemme nykyaikaisilla ratkaisulla asiakkaidemme kanssa, joita löytyy koko maan alueelta sekä lähimmistä naapurimaista.

Työtehtävät koostuvat pääosin kirjanpidosta, reskontran hoidosta, neuvontapalvelusta ja mahdollisesti palkanlaskennasta. Toivomme, että sinulla on kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä sujuvaa ruotsin, suomen ja englannin kielen taitoa.

Odotamme hakemustasi palkkatoiveineen sähköpostitse [email protected]. Kysymyksiin vastaa Sara Laine, puh. 044 788 7608.

Copyright © 2023 Cape Economy. All Rights Reserved.